Mijn huurauto Direct reserveren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

De voordelen van elektrisch rijden

Voor de zakelijke bestuurder zijn er veel voordelen aan elektrisch rijden. Zo is het niet alleen beter voor ons gedeelde milieu, de portemonnee kan het ook waarderen.
  • Millievriendelijk
  • Lage verbruikskosten
  • Voordelig in de bijtelling
  • Scherp tarief

Een elektrische auto stoot 40% minder CO2 uit dan een brandstofauto over zijn gehele levensloop. Ook wanneer je de productie van de auto inclusief accu meeneemt. Door gebruik te maken van een elektrische auto draag je dus bij aan een groenere wereld. 

De verbruikskosten van een volledig elektrische auto liggen lager dan zijn tegenhangers met een verbrandingsmotor. De kosten per kilometer liggen aanzienlijk lager voor een auto die op elektriciteit rijdt; ook met de huidige energieprijzen. Laden is simpelweg goedkoper dan tanken. 

Over volledig elektrische auto's hoeft minder bijtelling betaald te worden. In het jaar 2022 betaalt de zakelijke rijder 16% bijtelling over de eerste €35.000,- van de cataloguswaarde. Over de restwaarde wordt de standaard 22% in rekening gebracht. het bijtellingspercentage wordt jaarlijks omhoog geschroefd voor elektrische auto's; des te eerder je gaat rijden des te voordeliger. 

De overheid stimuleert de komende jaren de opmars van elektrische bedrijfswagens; zoals de ID. Buzz Cargo. Grote gedeeltes van deze stimulans vinden plaats bij de inkoop van voertuigen. Als zakelijke bestuurder heb je natuurlijk niets te maken met de inkoop van voertuigen. Waar deze stimulans wel voor zorgt is dat wij onze tarifering scherp in kunnen steken; dat merk jij ook onderaan de streep. 

Wat hebben wij te bieden?

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen-bedrijfswagens. Bij ons kun je dus terecht voor een voertuig van deze merken. Van de compacte ID.3 tot de grootse e-Crafter; stuk voor stuk jonge voertuigen uit de Volkswagen-groep.

De stap maken

Afstappen van de vertrouwde verbrandingsmotor kan als spannend ervaren worden. Wij begeleiden je daarom graag verder in het maken van de stap naar rijden op elektriciteit. Onze accountmanagers komen graag met je in contact om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om de stap te maken. Laat je je gegevens en brandende vragen achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.