Mijn huurauto Direct reserveren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Voorwaarden feestje

Feestje!

Een weekend toeren in een ID. Buzz People

1. Deze actie loopt van 1 januari 2023 tot en met 31 maart 2023.

2. Je maakt kans winnaar te worden van een prijs welke door Euromobil Nederland beschikbaar wordt gesteld. Het betreft een door Euromobil Nederland bepaalde periode. Het type/model voertuig wordt tevens door Euromobil Nederland bepaald. De aflevering en het ophalen van de auto wordt verzorgd door Euromobil Nederland. De locatie wordt afgestemd met de prijswinnaar. De te winnen prijs moet voor 31 maart 2023 hebben ingelost.

3. Het aantal vrije kilometers voor deze periode is gesteld op 500km. Meerkm worden afgerekend bij inlevering. Uiteraard ontvang je geen geld retour.

4. Het eigen risico in geval van schade is gesteld € 750,-. Bekeuringen worden doorbelast aan de prijswinnaar. Uiteraard ontvang je geen geld retour.

5. De bestuurder dan wel de huurder dient in het bezit te zijn van een in Nederland geldig rijbewijs.

6. De Algemene Voorwaarden BOVAG verhuurbedrijven consumenten zijn van toepassing. Deze zijn terug te vinden op euromobil.nl.

7. Prijswinnaars worden geregistreerd in een database ter controle van de datum van deelname en de gewonnen prijzen.

8. Een inzending per deelnemer.

9. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, andere diensten of goederen.

10. Prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

11. Deelnemers aan deze actie dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.

12. Medewerkers van de Euromobil-organisatie en/of Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA dealerbedrijven zijn van deelname uitgesloten.

13. De inhoud van de voorwaarden is onder voorbehoud van schrijffouten en interpretatie. Aan de voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.

14. De prijswinnaar zal persoonlijk op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag van de acties kan niet worden gecorrespondeerd. Tevens zullen uitslagen, foto’s na overhandiging met redactionele toevoeging, na te lezen zijn op de website Euromobil.nl of andere (social) media kanalen.

15. Door deel te nemen aan de actie geeft de deelnemer toestemming om zijn/haar in verband met de actie verstrekte gegevens op te slaan in een gegevensbestand te gebruiken op social media.