Mijn huurauto Zakelijk huren Particulier huren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} Prijs op aanvraag excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

De juiste bedrijfswagen voor ieder moment

Wij hebben voor een ieder wat wils

Euromobil Nederland werkt uitsluitend met Volkswagen Bedrijfswagens. Bekend door kwaliteit en betrouwbaarheid, waardes die bij ons hoog in het vaandel staan. Van keukeninbouw tot lokale bezorging. Wij helpen je graag verder aan het vinden van de juiste bus voor jouw klus. Er is voor iedereen een passende mobiliteitsoplossing te vinden.

Image

De Transporter

De Transporter is het paradepaardje van Volkswagen. Met deze alleskunner ben je voorbereid op de meeste klussen. Een laadruimte van 257x170x141 cm maakt het mogelijk van alles mee te nemen.

De Caddy

De kleinste in het rijtje, maar er gaat meer in dan je denkt. Met een laadruimte van 178x155x124 cm is er ruimte voor een standaard EUR-pallet.

Image
Image

De Crafter

Het grote broertje, speciaal voor de grotere klussen. Met een laadruimte van 345x152x160 cm ben jij voorbereid op vrijwel ieder scenario.

De juiste bus voor de klus; de groene keuze

Gebruik van een elektrische auto begint steeds meer voeten aan de grond te krijgen. Het wagenpark van Euromobil ervaart constante verandering door de elektrificatie van auto-rijdend Nederland. Met het uitbrengen van de Volkswagen ID. Buzz Cargo bewegen wij ons steeds verder naar een volledig elektrisch aanbod toe. Niet alleen maar de luxe auto's; ook de bus voor de klus. 

Image

De e-Crafter

De Crafter zoals we deze kennen, alleen dan elektrisch. De e-Crafter is ideaal voor ritten in een stedelijke omgeving. Met een actieradius van 115 kilometer WLTP en een zee aan laadruimte maakt de e-Crafter jouw werkdag stukken lichter.

De ID. Buzz Cargo

De Buzz combineert iconisch design met alle features die je van een moderne EV mag verwachten. In de slim ontworpen laadruimte kan je twee europallets kwijt. Verder hoef je je met een actieradius van ruim 424 kilometer WLTP geen zorgen te maken over het behalen van je bestemming.

Image

Al een keuze kunnen maken?

Anders helpen we graag verder.

Euromobil is een zakelijke autoverhuurder, wij verhuren op basis van daghuur en shortlease. Bij ons zit je dus nooit vast aan langdurige contracten en verplichtingen. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit aan je wagenpark toe te voegen. Twee dagen een Crafter nodig? Zo gezegd, zo gedaan. Drie maanden een Caddy nodig? Geen enkel probleem. Een collega die toch wel erg graag de ID. Buzz Cargo wil uitproberen? Hij staat morgen op de stoep. Met ons landelijk dekkend netwerk aan vestigingen is geen vraagstuk te gek.

Inmiddels benieuwd wat flexibele mobiliteit kan betekenen voor jou of je werkgever? Eén van onze collega's komt graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.