Mijn huurauto Direct reserveren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Sales man/vrouw

LocatieNijkerk
Uren      38 (fulltime) 

Euromobil Nederland is met haar premium netwerk een belangrijke speler in de automotive sector. Als marktleider met een verhuurvloot van meer dan 15.000 auto’s zijn wij, ook in de huidige krappe markt, in staat om aan de vraag van klanten te voldoen.  Om onze groeiambities te realiseren zijn wij op zoek naar een  Sales man/vrouw als versterking voor ons team. 

De functie
Word je blij van gesprekken met groot zakelijke partijen over flexibiliteit in de automotive. Jij bent de aanhouder die graag anderen overtuigt van duurzame en persoonlijke samenwerking. Je voert fijne gesprekken over de inzet van de mooiste merken: Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en Škoda.

Ben jij enthousiast over:
👉🏻Automotive en mobiliteit
👉🏻Ondernemen
👉🏻Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en Škoda
👉🏻De groot zakelijke markt
👉🏻Doelgericht klanten binnenhalen

Wij bieden
✨Een laagdrempelig, jong en enthousiast team met een ambitieuze groei doelstelling.
👉🏻Een fulltime job met een salaris vanaf € 3.000 per maand
🚗Bonus én altijd een nieuwe Volkswagen/Audi/Škoda/SEAT.
🎯 Veel persoonlijke en functionele ontwikkelmogelijkheden.

Over onze organisatie
Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en Škoda-dealers. Met een landelijk dekkend netwerk van zo’n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot van ruim 15.000 auto’s, vullen wij, met korte en lange termijn autoverhuur, de mobiliteitsbehoefte van zakelijk Nederland in. Met deze organisatie zijn wij marktleider in de Nederlandse professionele autoverhuurmarkt. Op het hoofdkantoor in Nijkerk werken we met een serieuze club leuke mensen aan de invulling van zakelijke automobiliteit. We hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening, maar vergeten niet om plezier te hebben. In het werk, met collega’s en de uitdagende vraagstukken die onze dynamische branche met zich mee brengt. Met elkaar en door onszelf te zijn ontzorgen wij onze klanten bij hun mobiliteitsvraagstukken. Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Welkom bij Euromobil, de grootste autoverhuurder van Nederland. 

Heb je interesse?
Herken je jezelf in het geschetste profiel? Of denk jij de perfecte match te zijn? Klik dan op onderstaande button, voeg je CV en motivatie toe en we reageren snel!

Solliciteer direct

Wil je eerst nog wat vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Anneke Petersen, zij is telefonisch bereikbaar op 06-57171692