Mijn huurauto Direct reserveren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Voorwaarden Stedin

Rekenvoorbeeld
Medewerker gaat op vakantie van 1 juli – 14 juli en heeft een stationwagen met trekhaak nodig. Hij wil graag de auto een dag van tevoren ophalen en een dag na terugkomst inleveren. Het verwachte aantal te rijden kilometers is 2.000. (In het tarief zit per dag 100km vrij inbegrepen.)

Huurprijs auto (Volkswagen Golf Variant): € 682,29
Extra kosten trekhaak: € 144,00
Kosten 400 extra kilometers: € 48,00
Totale huurprijs € 874,29

Eigen risico/verzekering
Er is altijd kans op schade. We gaan er niet vanuit, maar als het gebeurt moet je weten waar je aan toe bent. Het eigen risico in geval van schade bedraagt € 450,00 per schadegebeurtenis.

Kom je met pech langs de weg te staan, dan kun je contact opnemen met onze alarmcentrale via 033 – 245 50 67. Heb je schade gereden, dan dien je via het telefoonnummer welke op de groene kaart vermeld staat, de verzekeringsmaatschappij op de hoogte te brengen. Kom je er niet uit, dan kun je 24/7 contact opnemen met ons hoofdkantoor via 033 – 245 50 55.

Bekeuringen
Bekeuringen worden altijd aan jou doorbelast. We vragen een kleine vergoeding voor ons administratiewerk à €12,50.

Huurder
Toegestane bestuurder is degene die het contract heeft ondertekend (en/of leden van het gezin). Je dient een geldig Nederlands rijbewijs en een Nederlands paspoort of ID-kaart aan te leveren. Deze gegevens worden door ons gescreend. Pas na goedkeuring van de gegevens kunnen we een overeenkomst met elkaar aangaan.

Ophalen
De auto kan worden opgehaald en met een volle brandstoftank worden ingeleverd bij de Euromobil-vestiging die de auto levert.

Huurvoorwaarden
De BOVAG-Huurvoorwaarden voor de particuliere markt zijn van toepassing.