Commercieel Medewerker Verhuur – 24u

Locatie  Nijkerk
Uren      v.a. 24u

Euromobil Nederland is met haar premium netwerk een belangrijke speler in de automotive sector en wil haar rol als marktleider in autoverhuur verstevigen en ontwikkelen.
Om deze groei en ambitie te realiseren is Euromobil op zoek naar versterking van haar operationele team in de vorm van een Commercieel Medewerker Verhuur.

De functie
Als commercieel medewerker verhuur heb je een veelzijdige functie waarin je onze organisatie en netwerk van dichtbij meemaakt. Je bent een spin in het commerciële én operationele web.
Jouw takenpakket is breed, je kunt daarbij denken aan:
– Je onderhoudt contact met onze (zakelijke) klanten, zowel commercieel als operationeel op een binnendienst gebaseerde functie.
– Je verwerkt de dagelijks binnenkomende aanvragen en zorgt voor de operationele afhandeling hiervan richting de vestigingen in het land.
– Je zorgt voor een juiste afhandeling van commerciële kansen en werkt hierin nauw samen met je collega’s van Sales.
– Je ondersteunt de teamleider en verricht allerhande voorkomende werkzaamheden.
– Je bent een communicatief- en sociaalvaardige collega met probleem oplossend vermogen en ziet commerciële kansen. Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling en een proactieve houding, zowel binnen het team als wanneer je zelfstandig werkt.

Jouw profiel
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt goede communicatie skills (zowel in woord als geschrift). Je hebt affiniteit en ervaring met computerprogramma’s en -systemen. Verder ben je accuraat, stressbestendig en servicegericht. En wij worden zeker vrolijk van een energiek en opgewekt persoon. Wij worden blij als je interesse in (auto)mobiliteit hebt, ervaring in de automotive sector is een pré.

Wij bieden
– Een prettige werkomgeving in een gedreven en collegiaal team;
– Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, zoals een laptop en kantoorbenodigdheden;
– Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. je pensioen;
– 25 vakantiedagen (o.b.v. full time aanstelling).

Over onze organisatie
Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers. Met een landelijk dekkend netwerk van zo’n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot van ruim 10.000 auto’s, vullen wij, met korte en lange termijn autoverhuur, de mobiliteitsbehoefte van zakelijk Nederland in. Met deze organisatie zijn wij marktleider in de Nederlandse professionele autoverhuurmarkt.

Op het hoofdkantoor in Nijkerk werken we met een serieuze club leuke mensen aan de invulling van zakelijke automobiliteit. We hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening, maar vergeten niet om plezier te hebben. In het werk, met collega’s en de uitdagende vraagstukken die onze dynamische branche met zich mee brengt. Met elkaar en door onszelf te zijn ontzorgen wij onze klanten bij hun mobiliteitsvraagstukken.

Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Welkom bij de grootste autoverhuurder van Nederland; Euromobil.

Heb je interesse?
Herken je jezelf in het geschetste profiel? Of denk jij de perfecte match te zijn? Stuur dan jouw motivatie en CV naar dcb@dcbeheer.nl.
Wil je eerst nog wat vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Wim Slagter via 033 – 245 50 60.