Mijn huurauto Direct reserveren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Commercieel Medewerker Verhuur (32-38 uur)

LocatieNijkerk

Uren      38 (fulltime) 

Euromobil Nederland is met haar premium netwerk een belangrijke speler in de automotive sector. Als marktleider met een verhuurvloot van meer dan 15.000 auto’s zijn wij, ook in de huidige krappe markt, in staat om aan de vraag van klanten te voldoen.  Om onze groeiambities te realiseren zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Verhuur als versterking voor ons operationele team. 

De functie
Als commercieel medewerker verhuur heb je een veelzijdige functie waarin je onze organisatie en netwerk van dichtbij meemaakt. Je bent een spin in het commerciële én operationele web.
Jouw takenpakket is breed, je kunt daarbij denken aan:
– Je onderhoudt in deze binnendienst functie contact met onze (zakelijke) klanten, zowel commercieel als operationeel.
– Je verwerkt de dagelijks binnenkomende aanvragen en zorgt voor de operationele afhandeling hiervan voor de vestigingen in het land.
– Je zorgt voor invulling van commerciële kansen en werkt hierin nauw samen met je collega’s van Sales.
– Je werkt niet alleen zelfstandig, maar ook in teamverband werk je samen met jouw directe collega’s.
– Je bent een communicatief- en sociaalvaardige collega met probleem oplossend vermogen en ziet commerciële kansen. Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling en een proactieve houding.  

Jouw profiel
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt goede communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift). Je hebt affiniteit en ervaring met computerprogramma’s en -systemen. Verder ben je accuraat, stressbestendig, servicegericht en je voelt je thuis in een energiek en opgewekt team. Wij worden extra blij als je interesse in (auto)mobiliteit hebt, ervaring in de automotive sector is een pré. 

Wij bieden
– Een prettige werkomgeving in een gedreven en collegiaal team;
– Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, zoals een laptop en kantoorbenodigdheden;
– Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. je pensioen;
– 25 vakantiedagen. 

Over onze organisatie
Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers. Met een landelijk dekkend netwerk van zo’n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot van ruim 15.000 auto’s, vullen wij, met korte en lange termijn autoverhuur, de mobiliteitsbehoefte van zakelijk Nederland in. Met deze organisatie zijn wij marktleider in de Nederlandse professionele autoverhuurmarkt. Op het hoofdkantoor in Nijkerk werken we met een serieuze club leuke mensen aan de invulling van zakelijke automobiliteit. We hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening, maar vergeten niet om plezier te hebben. In het werk, met collega’s en de uitdagende vraagstukken die onze dynamische branche met zich mee brengt. Met elkaar en door onszelf te zijn ontzorgen wij onze klanten bij hun mobiliteitsvraagstukken. Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Welkom bij Euromobil, de grootste autoverhuurder van Nederland. 

Heb je interesse?
Herken je jezelf in het geschetste profiel? Of denk jij de perfecte match te zijn? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Regina Bijl via dcb@dcbeheer.nl.
Wil je eerst nog wat vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Roland Verduijn, hij is telefonisch bereikbaar op 033 – 245 50 60.