(key) accountmanager

Netwerk(en) in de automotive. Samen met de collega’s van ons salesteam weet je de  mobiliteitsvraagstukken van (nieuwe) klanten te vangen en in te vullen. Je bent in deze rol ons gezicht en eerste aanspreekpunt voor jouw klanten. Niet alleen werkt jouw enthousiasme aanstekelijk, maar je bent ook een kundig gesprekspartner die samen met de klant gaat voor het beste resultaat. Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Welkom bij de grootste autoverhuurder van Nederland: Euromobil.

Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar:

Een (key) accountmanager (32-38 uur)

Locatie
Ons kantoor is gevestigd in Nijkerk, het werkgebied is heel Nederland.

Organisatie
Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers. Met een landelijk dekkend netwerk van zo’n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot van ruim 10.000 auto’s, vullen wij, met korte en lange termijn autoverhuur, de mobiliteitsbehoefte van zakelijk Nederland in.

Met flexibele maatwerkmogelijkheden helpen we bedrijven graag met hun eigen mobiliteitsvraag. Of het nu gaat om een auto voor een dag of tientallen auto’s voor langere tijd? Wij bieden altijd passend vervoer.

Wij zijn een serieuze club met leuke mensen. We hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening, maar vergeten niet om plezier te hebben. In het werk, met collega’s en de uitdagende vraagstukken die onze dynamische branche met zich mee brengt. Met elkaar en door onszelf te zijn ontzorgen wij onze klanten bij hun mobiliteitsvraagstukken.

Functie
De (key) accountmanager levert een maximale bijdrage aan de optimalisatie van klanttevredenheid, omzet, rendement, kwaliteit en continuïteit van Euromobil Nederland.

Jouw takenpakket is breed, je kunt daarbij denken aan:

 • Initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van de commerciële activiteiten
 • Het behouden en onderhouden van bestaande klanten en acquireren van nieuwe klanten
 • Een inhoudelijk bijdrage leveren aan het salesplan
 • Opstellen van jouw persoonlijke commerciële jaar- en accountplan
 • Offreren, calculeren en prijsonderhandeling
 • Signaleren en rapporteren van marktontwikkelingen
 • Bedenken, opzetten en uitvoeren van commerciële activiteiten
 • Rapporteren van activiteiten, bijhouden klantafspraken en gegevens in het CRM

Je bent communicatief en sociaalvaardig, een echte netwerker. Trends in de markt herken je en door jouw durf en ondernemende houding zorg je dat (nieuwe) klanten hiervan profiteren. En met jouw cijfermatig inzicht en helikopterview heb je kennis van zaken en begrijp je de mobiliteitsvraagstukken die er bij bedrijven leven.

Functie-eisen
Je beschikt over MBO+/ HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en hebt kennis van de dynamiek van de automotive sector. Verder weet je hoe te calculeren en ben je bekend met werken in PowerPoint, Word en Excel.

Aanbod
Je kunt op de volgende arbeidsvoorwaarden rekenen:

 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, waaronder een laptop, mobiele telefoon en leuke collega’s);
 • Passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een huurauto van de zaak;
 • 25 vakantiedagen;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Interesse?
Voor meer informatie en/of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Wim Slagter via 033 – 245 50 60. Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Wim Slagter via dcb@dcbeheer.nl.