Mijn huurauto Zakelijk huren Particulier huren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} Prijs op aanvraag excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Ontdek nu elektrisch rijden vanaf € 700,- met ons proefabonnement!

Image

Of je nu auto's regelt voor collega's of jezelf, elektrisch rijden is in vele gevallen nog geen onderdeel van de conversatie. Met het proefabonnement willen we hier verandering in brengen. De eerste drie maanden van inzet rijdt de auto namelijk tegen een verlaagd tarief. Zo is kennismaken met elektrisch rijden mogelijk voor een groter aandeel van onze klanten. 

Na een periode van kennismaking verwachten wij dat het laadstation inmiddels de voorkeur heeft boven het tankstation. Doorrijden is uiteraard geen probleem; dit kan tegen jullie bestaande afspraken en tarifering. 

Mogelijkheden en voorwaarden

Er worden auto's beschikbaar gesteld vanuit verschillende categorieën en prijsklassen, zo is er voor iedereen wat beschikbaar. De afspraken buiten het tarief om zijn voor alle modellen hetzelfde. 

Je rijdt een auto van maximaal 24 maanden oud!
De eerste drie maanden
Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
Vrije- en overkilometers
Transportkosten
Eigen risico

Toch nog vragen?

Wij staan uiteraard paraat om mogelijke vragen te beantwoorden. Neem contact op met onze Account Manager Michael Vaandrager via 06-52665048 of laat hier een bericht achter. Ook reserveringen voor het proefabonnement kunnen via het onderstaande formulier ingediend worden.

Reserveren maar!

Reserveringen voor een auto binnen het proefabonnement kunnen via het onderstaande formulier gemaakt worden. Laat je gegevens achter en een collega belt snel met je. Samen zorgen wij ervoor dat jij of je collega zo snel mogelijk in een elektrische auto komt te zitten.