Mijn huurauto Zakelijk huren Particulier huren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} Prijs op aanvraag excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Flexibiliteit van autohuren

“Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.” Hoe vaak kom je deze zin tegenwoordig wel niet tegen in vacatureteksten. Waardevol en soms zelfs een ‘eis’ voor een (nieuwe) werknemer, maar voor bedrijven ook een enorme kostenpost.

Leasecontracten met looptijden tot wel 6 jaar zorgen voor ondernemers voor even zo lange maandelijkse kosten en verplichtingen. Een kostbare last in het budget en tevens risicovol. De zaken gaan nu goed, maar hoe is dat over een jaar, of twee, of zelfs nog langer? Er kunnen binnen de termijn van het leasecontract allerlei zaken veranderen waar je geen invloed op hebt. Huren zorgt ervoor dat je flexibel blijft in een constant veranderende wereld.

Huren
In veel gevallen wordt bij de samenstelling van het wagenpark niet gedacht aan het huren van een auto. Terwijl een huurauto juist met de behoefte van je bedrijf én medewerker(s) meegroeit, ‘een flexibele schil’. Een huurauto is meteen beschikbaar en kan op ieder moment weer worden ingeleverd. Daarbij maakt het niet uit of je hem slechts voor een dag, week of jaar huurt. Bij ons zit je niet vast aan langlopende contracten en kun je de auto op ieder moment inleveren of omruilen/wisselen zonder extra kosten.

Altijd een reden om te huren
Of je nu op zoek bent naar een representatieve auto voor jouw projectmanager, een bestelbus nodig hebt voor een grote klus of in afwachting van de bestelde leaseauto ter overbrugging toch je (nieuwe) collega mobiel wil houden. In alle gevallen hebben wij passend vervoer direct voor jou beschikbaar. Het maakt ons niet uit of je een auto voor een dag huurt of voor langere tijd (shortlease), wij helpen je graag op (de) weg.

Behoefte aan tijdelijk of extra vervoer zonder lange contracten?
Wij beschikken over één van de grootste verhuurvloten in Nederland. Hierdoor bieden wij flexibele maatwerkoplossingen, voor zowel korte als lange termijn. We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om jouw mobiliteitsbehoefte in kaart  te brengen. Bel ons gerust op 033 – 245 50 60 of mail naar sales@euromobil.nl.