Mijn huurauto Direct reserveren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} Prijs op aanvraag excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Maak nu kennis met ons proefabonnement elektrisch rijden!

Rijd voordelig weg in een elektrische auto

Bekijk ons aanbod

Vanaf €799,- per maand!

Vraag hem nu aan

Maak kennis met elektrisch rijden

Of je nu auto’s regelt voor collega’s of jezelf, elektrisch rijden is in vele gevallen nog geen onderdeel van de conversatie. Met het proefabonnement willen we hier verandering in brengen. De eerste drie maanden van inzet rijdt de auto namelijk tegen een verlaagd tarief. Zo is kennismaken met elektrisch rijden mogelijk voor een groter aandeel van onze klanten.

Na een periode van kennismaking verwachten wij dat het laadstation inmiddels de voorkeur heeft boven het tankstation. Doorrijden is uiteraard geen probleem; dit kan tegen jullie bestaande afspraken en tarifering.

Mogelijkheden en voorwaarden

  • Onze auto’s zijn nooit ouder dan 24 maanden! Je rijdt dus altijd in een jonge, representatieve auto. Binnen het proefabonnement werken wij uitsluitend met auto’s die niet ouder zijn dan 24 maanden.
  • Het actietarief is enkel geldig voor de eerste drie maanden dat de auto rijdend is. Na deze periode gaat de auto over op de reguliere prijsafspraken. Raadpleeg je tarievenlijst of neem contact op om te achterhalen wat het verschil is.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over kosten buiten het huurtarief om. Het is aan jou om de auto op te laden, verder regelen wij alles voor je.
  • Zoals je van ons gewend bent heeft de berijder recht op 3000 vrije kilometers op maandbasis. Overkilometers worden berekend op basis van de reguliere tarievenlijst.
  • Bij inzet van de auto brengen wij €50,- euro in rekening per transportbeweging; voor zowel brengen als ophalen. Bij inzet van langer dan drie maanden vervallen de kosten voor het ophalen van de auto.
  • Binnen het proefabonnement werken we met een aangepast eigen risico van €500,- euro per schade.  Wij vragen per maand een vergoeding van € 7,50 voor een laadpas.

Fotogalerij

Reserveren maar!

Reserveringen voor een auto binnen het proefabonnement kunnen via het  formulier gemaakt worden. Laat je gegevens achter en een collega belt snel met je. Samen zorgen wij ervoor dat jij of je collega zo snel mogelijk in een elektrische auto komt te zitten.

  • 100 km vrij per dag
  • Landelijk dekkend netwerk
  • 24/7 pechhulp
  • Persoonlijke uitleg