Mijn huurauto Direct reserveren
{{count}}

Geselecteerde voertuigen

{{item.car.merk}} {{item.car.model}} {{item.maanden}} maanden
{{item.aantal}}
{{(item.price * item.aantal).toLocaleString('nl-NL', { style: 'currency', currency: 'EUR', minimumFractionDigits: 2 })}} excl. BTW
p/mnd
Reservering aanvragen Reserveringen aanvragen

Je hebt nog geen voertuig geselecteerd.

Roparun

Euromobil Nederland is één van de trotse mobiliteitspartners van de Roparun. Ook deze editie hebben wij organisatiebreed vervoer in mogen zetten. 

Onze auto's en busjes rijden onder andere de teams met lopers rond en verzorgen het vervoer voor team verkeer, milieu, transport en calamiteiten. Waar je ook gaat of staat, we zijn Roparun-breed te vinden.

Wie of wat is Euromobil?

Euromobil is de grootste zakelijke autoverhuurder van Nederland. Wij leveren flexibele mobiliteit in de vorm van huurauto's en -bedrijfswagens. Met een flexibele huurperiode van een dag tot een aantal jaren heb je zelf in de hand hoe lang je het voertuig blijft gebruiken. Als onderdeel van de Volkswagen-groep zijn onze vestigingspunten door het hele land te vinden in de vorm van je lokale Volkswagen- Seat- Skoda- Audi- of Volkswagen bedrijfswagensdealer. 

Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Euromobil is een autoverhuurder, dat is duidelijk. Flexibele mobiliteit is voor veel bedrijven een uitkomst. Vervoer naar wens kunnen afnemen en inleveren biedt veel mogelijkheden. Het onderstaande filmpje legt uit hoe Euromobil jouw onderneming of werkgever kan helpen aan mobiliteit.

Zakelijke flexibele mobiliteit voor jou

Inmiddels benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of je werkgever? We komen graag in contact om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. Vul het onderstaande formulier in en één van onze collega's neemt spoedig contact op.